Body & Face Place - Huidverzorging en huidverbetering
Image Skincare producten zijn cosmetische producten met hoge concentraties aan facmaceutische ingrediënte. De top in huidverbetering!
De filosofie van IMAGE:

  • IMAGE gaat voor resultaat
  • Het aanbieden van oplossingen voor huidproblemen
  • Creëren van huidverbetering middels IMAGE Skincare producten en behandelingen
 

Het gaat bij IMAGE Skincare om resultaat, dat geldt voor professionele huidverjonging als voor huidverbetering. Om het resultaat te optimaliseren wordt er samen naar welke behandeling aansluit op uw huidige wensen en behoeften.Samen worden alle mogelijkheden doorgenomen, om vervolgens vast te stellen welke behandeling(en) en product(en) nodig zijn.

  • Persoonlijk advies voor huidproblemen
  • Passende producten voor het verhelpen van huidproblemen

Huidproblemen:

Elk huidtype is anders en daarom is er voor elk huidprobleem een ander advies nodig. In een intake gesprek wordt er eerst gekeken om wat voor huidprobleem het gaat. Vervolgens worden er IMAGE Skincare producten gekozen die het beste bij uw huid passen.

IMAGE geeft echt om uw huid en alles wat hiermee te maken heeft. Voor iedereen is er een product die bij uw huidtype past De producten zijn makkelijk in gebruik en ideaal om de behandeling van uw huid (na een traetment in de salon thuis) voort te zetten.Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint