Body & Face Place - Huidverzorging en huidverbetering
Electrisch ontharen

Te veel beharing in het gezicht kan een groot probleem zijn. Er zijn tegenwoordig gelukkig veel manieren om dit probleem aan te pakken. Harsen is een methode waarbij de haartjes uitgetrokken worden. Hierna komen deze echter wel weer terug. Een (meestal) definitieve manier is laser/ipl of elektrisch ontharen.Laser en IPL is echter niet voor iedereen geschikt. Te donkeren huiden of juist te lichte haren kunnen niet behandelt worden met deze methode. Voor diegene waar laser of ipl niet geschikt voor is is elektrisch ontharen dat meestal juist wel. Maar ook voor mensen die liever niet met een laser behandelt willen worden kan elektrisch ontharen de oplossing zijn.Deze behandeling wordt,net als de acné behandeling,door veel verzekeraars vergoedt. Omdat dit verschilt per maatschappij is het verstandig dit na te kijken in de verzekerings-polis.

Acné/Puistjes
Acné,ook wel jeugdpuistjes genoemd, is een vervelende huidaandoening die veel voorkomt bij pubers. Maar ook op latere leeftijd kunnen mensen acné krijgen. Met de juiste behandelingen,adviezen en producten voor thuisgebruik kan er tegenwoordig gelukkig veel aan gedaan worden.
Omdat je behandelt wordt door een gespecialiseerde schoonheidsspecialiste met een speciaal acné diploma worden de behandelingen die je bij ons ondergaat door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Omdat dit per verzekeraar anders geregeld is is het verstandig dit even in de polis na te kijken. 
Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden en kosten zijn? Maak dan een afspraak voor een gratis huidanalyse en vrijblijvend advies.
Natural Facelifting,Collagen Booster en Tone Booster:
Natural Face Lifting is een manuele verjongingskuur van het gelaat, de hals, en het decolleté, een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen.
Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.

Natural Face Lifting is een volledig manuele behandeling en bestaat uit 2 delen:
- Tonifiërende (stimulerende) behandeltechnieken:
Intense effleurages, bindweefseltechnieken, lichte fricties en verschillende knedingen wisselen elkaar af.
Door die combinatie van bovenstaande technieken krijgen we het resultaat van een facelift op een natuurlijke manier.
De huid wordt geprikkeld waardoor die terug actiever en beter begint te werken en er dan ook jonger uitziet.

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint